RHSS Message  Forum

Go Back   RHSS Message Forum > Red Hot Sweeps (RHSS) > News About RHSS
FAQ Members List Calendar Arcade User Pages Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-18-2001, 08:54 AM   #1
linda
RHSS Webmistress
Administrator
 
linda's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Memphis, TN
Posts: 6,471
linda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond reputelinda has a reputation beyond repute
Servers went down

We woke up this morning to find out that we couldn't get to RHSS. After calling our server company, we found out that at 1:00 this morning, an electrician accidently shorted out a circuit, which shut down our server (we're on a dedicated server), and shut down the backup server, and shut down the UPS backups for the servers. Talk about a chain reaction. :

So, if you tried to get to RHSS this morning between 1:00 and 7:00 (approximate times) that's what was going on. Everything seems to be working ok now.
__________________
~ Linda
Webmistress
Red Hot Sweeps


Read Daily | Star Bright | LCD Creations | Moms Attic
linda is online now   Reply With Quote
Old 07-18-2001, 09:46 AM   #2
pippizan
Charter Member
1/03 MOTM
9/06 MOTM
 
pippizan's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: The land that time forgot!
Posts: 27,084
pippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond reputepippizan has a reputation beyond repute
Smile glad you are back!

whew!

with all the problems i am having with my system, i thought it was me!
finally realized that it must have been server problems.

glad to have you all back again.

pip
: :
__________________
pippizan is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:02 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All text and images are Copyright 1998-2007 Red Hot Sweeps